петак, 15. април 2011.

Rhodiolin


* Rhodiolin je moj najbolji izbor.
Kada sam prije nekoliko mjeseci postao član Calivite imao sam samo jednu želju – da ponovno počnem normalno spavati. Naime, iako sam mlad čovjek, životne nedaće i problemi odrazili su se negativno na moje zdravlje. Imam vrlo naporan i stresan posao, od zamornih uredskih poslova do toga da sam često na terenskim poslovima izložen negativnim vremenskim prilikama i velikim tjelesnim naprezanjima. Uz to završavam i studij, pa svaku priliku koristim za učenje koje zahtijeva koncentraciju i sabranost. Uz sve to, opterećen sam i obiteljskim problemima i puno se brinem o odgoju djeteta.
Što je bio rezultat? Kao što sam na početku naveo, iz svega su proizašli zdravstveni problemi koji su me i sami tako dodatno opteretili. Pojavila se redovna nesanica, a nakon neprospavane noći nisam bio sposoban niti raditi, niti učiti, niti normalno živjeti. Sve se to odražavalo i na odnos u obitelji. Postajao sam sve nervozniji i napetiji, a to je opet, kao u začaranome krugu pogoršavalo nesanicu. Pojavila se i vrlo neugodna tahikardija, pa sam se počeo ozbiljno pitati gdje će sve to i kako završiti. Nisam, pri tome, bio optimističan. Moje zdravstveno stanje je svakim danom i sa svakom neprospavanom noći bivalo sve gore.
I tada se desilo čudo. Pročitavši letak o Rhodiolinuodlučio sam ga koristiti i nešto konačno učiniti za sebe. To je bila najbolja odluka i sada sam svjestan da najviše za sebe mogu učiniti ja sam. Nakon samo dva tjedna korištenja Rhodiolina, i to samo jedne kapsule dnevno, ponovno sam počeo normalno spavati. Polako su nestajale i tahikardije, a ja sam zahvalan Caliviti što mi je pružila izbor. Ja biram zdravlje.
Ervin Palanović, Zagreb(CaliNews br.21, siječanj 2005)

1 коментар:

Magdolna је рекао...

O Rhodiolinu nešto više....