недеља, 3. април 2011.

IZVADITE AMALGAMSKE-CRNE PLOMBE

Izvadite amalgamske plombe
Alternativni lečnici već odavno govore o štetnosti amalgamskih plombi, a najnovija znanstvena istraživanja to i potvrđuju. Amalgamske plombe, ili crne plombe, sadrže spoj žive sa drugim materijalima poput bakra, kositra, cinka. Smatra se da u kombinaciji sa ovim materijalima živa postaje "neaktivna".
Međutim u testovima se pokazalo da osoba sa amalgamskim plombama ima 4-6 puta veću koncentraciju žive u dahu od osobe bez njih. Živa se može nakupljati u plućima, bubrezima, jetri i želucu i uticati na njihov rad. Najopasnija je ako dospe u mozak, jer je neurotoksična.
Stavljanje amalgamskih plombi u svetu se više ne preporučuje nikome, posebno trudnicama. Osobama sa takvim plombama preporučuje se postepeno vađenje plombi i zamena za druge.

Da li je čišćenje opasno?
Čišćenje organizma uz pomoć prirodnih helata nije opasno.
Kod vađenja živinih plombi zubar bi trebao biti jako pažljiv, jer tokom bušenja i vađenja se mogu osloboditi velike količine žive. Nakon vađenja amalgamskih plombi preporučuje se da očistite organizam od eventualnih tragova žive sa hlorofilom ili drugim prirodnim helatima.

Čišćenje organizma od toksina i teških metala je jako važno, jer oni mogu ometati normalan rad organizma, a s vremenom dovesti i do ozbiljnih zdravstvenih problema.
Očistite organizam i osetite život bez toksina i teških metala, koji su godinama štetili Vašem telu!
Sposobnost hlorofila da veže i uklanja teške metale poput žive čini ga moćnim sredstvom za čišćenje organizma. Nakon uklanjanja amalgamskih plombi preporučuje se unos h

lorofila, da bi se uklonili tragove žive u organizmu.

Нема коментара: