петак, 22. април 2011.

Zamislite da se budite ujutru puni energije i imate odličnu koncentraciju

Zamislite da se budite ujutro puni energije i imate odličnu koncentraciju na poslu. Zamislite, da stalno imate dobro raspoloženje i hodate okolo sa smeškom na licu. Zamislite, da nemate glavobolju, bolove u leđima i zglobovima.
Sve ove tegobe mogu biti posledicom nagomilavanja teških metala u organizmu. Jednostavne prirodne metode mogu Vam pomoći da ih se rešite.

Otkuda dolaze toksini?
Toksine ne možemo izbeći za to što su oni svuda oko nas. Na žalost svi smo toksični!
Čak Eskimi i novorođenčad nisu izuzetak iz ovog pravila. Greenpeace je nedavno proučavao uzorke krvi iz pupčane vrpce beba, rođenih u SAD-u. Istraživanja su pokazala, da preko pupčane vrpce od majki bebama je bilo preneto oko 287 vrsta toksina, uključujući živu.
Toksini i teški metali zagađuju vodu, vazduh i hranu. Svakodnevno koristimo kozmetiku i sredstva za ličnu higijenu, koji su puni opasnih hemikalija. A da ne govorimo o vakcinama i amalgamskih plombama.
Kada uđu u naš organizam, teški metali nagomilavaju se u unutrašnjim organima, tkivima i kostima. Naše telo ih ne može eliminirati bez naše pomoći. Samo helati (agensi, koji vežu teške metale) mogu ih ukloniti iz organizma.

Prirodni načini čišćenja organizma od otrova
Postoje sintetički helati, uz pomoć kojih se otrovi mogu eliminirati iz organizma. Na žalost, oni nisu bezopasni za zdravlje, zato što imaju brojne nuspojave.
Ali postoji i nekoliko prirodnih načina čišćenja organizma od toksina i teških metala.

1. Korijander (Coriandrum sativum)
Nedavno je pronađeno, da je korijander - jedan od najmoćnijih helata u prirodi.
1995 godine lečnik Yoshiaki Omura je primetio velike količine žive u urinu svoga pacijenta. To je bilo nakon što je pacijent konzumirao vijetnamsku supu sa korijanderom. Činjenica je zaintrigirala dr.Omura, koji je počeo istraživati delovanje korijandera na teške metale.
Nakon mnogih istraživanja potvrđeno je da korijander uklanja ne samo živu, nego i mnoge druge teške metale iz organizma. Korijander je jedan od najmoćnijih i najjeftinijih načina da se očistite od otrova!

Kako koristiti korijander?
Dodajte korijander u Vašu dijetu: stavite pregršt korijandera u supu, salatu ili jelo od povrća. Ili napravite pesto od korijandera:
1 češanj belig luka
1/2 čaše badema ili indijskih oraščića
1 čaša lišća svežeg korijandera
2 kašičica soka limuna
6 kašičica maslinovog ulja
morska so
Korijander i ulje dobro sameljite u blenderu. Dodajte ostale sastojke i meljite, dok ne dobijete glatku smesu. Ako je potrebno, dodajte malo vode. Konzumirajte svakodnevno, namazano na komad integralnog hleba.


2. Hlorofil
Hlorofil je zeleni pigment, koji sadrže zelene biljke - zeleno povrće, voće i alge. Hlorofil ima mnoge dobrobiti za zdravlje, a posebno je poznat kao čistač organizma.
To je zato što je hlorofil jedan od najvažnijih helata u prirodi.

Helacija je proces vezanja atoma teških metala na kompleksne organske spojeve i izbacivanja ih iz organizma.


Sposobnost hlorofila da veže i uklanja teške metale poput žive čini ga moćnim sredstvom za čišćenje organizma. Nakon uklanjanja amalgamskih plombi preporučuje se unos hlorofila, da bi se uklonili tragovi žive u organizmu.

3. Zelena glina
Kupka sa zelenom glinom je vrlo jednostavna metoda čišćenja tela od toksina i teških metala. U kadu, napunjenu toplom vodom, dodajte 2 kašikice zelene gline. Provedite u kadi 20-ak minuta, neka voda bude što toplija. Kroz pore glina prodire u organizam i izvlači toksine i teške metale.
Za kupku je potrebna zelena Ilit glina, koju možete nabaviti u trgovinama bio hrane i kozmetike, ili glina bentonit.

Zelena krv biljnog svijeta: Liquid Hlorophyll: 473ml.cena 3.599,00 klupska cena:2.699,00

1 коментар:

Pera је рекао...

Sok od ječmene i pšenične trave je najača krv biljnog sveta i najači helat u pritodi i čistač organizma, jer je najkompatibilniji hemoglobinu u ljudskoj krvi i kao takav se najlakše apsorbuje.