субота, 26. март 2011.

Došlo je proleće

Uvek kada me sretne poznata osoba, prvo pitanje koje postavimo jedno drugom jeste "Kako si?"
Pa šta mislite kako će biti sada kada počne sve da cveta? Biće divno, verujte mi.
Proći će ovo dugotrajno sivilo, neće više biti ove zimogrozne zime, neće me više mrzeti da izađem iz kuće ,jer duva, produva do kostiju. Najrađe sam ostajala unutra u toplini doma svoga, verovatno i Vi, sedimo, ili nešto vršljam po kući,i samo razmišljam šta bi mogli malo da gricnemo.
I tako danima, svo slobodno vreme provedemo unutra ili na kratko samo malo u šetnju da udahnemo malo vazduha, ali brzo ,žurimo opet kući u toplu sobu.
Pa da, konačno je izašlo sunce, još uvek je prohladno i još uvek smo ogrnuti kaputima koji sakrivaju tu i tamo po neku naslagu zimskih grickanja.
Brine me kako će ovogodišnje cvetanje da podnesu moji, da li će se opet mučiti, šmrcati, kijati, brisati suzne oči?
Suprug i ja uzimamo vitamine i dodatke ishrani već više od deset godina. Moj imunitet je dobar, i bio je dobar, iako sam primetila kod velike koncentracije ambrozije da i ja odreagujem, uhvati me kijanje, odmah posle toga procuri nos i krenu suze na oči. Ovo naglo dođe i isto tako naglo i prođe kao da se nije ama baš ništa desilo.
Suprug je ranijih godina imao izuzetno burnu reakciju na polen i ambroziju. Reagovao je na prvo cvetanje, na vetar, curio je nos, kijao je do besvesti i imao strašne glavobolje. Rešio je da uzima vitamine i antioksidante. Zadnjih sedam godina ima izuzetno blagu reakciju na cvetanje.
Sa sinom je išlo mnogo teže. Opirao se uzimanju bilo kakvih dodataka ishrani, a njegova reakcija je bila najjača na promenu vremena, prosto ga je bacalo u krevet. Napadi kašlja sa gušenjem , koje je često imao, i sama sam veoma teško podnosila. Bio je već odrastao i jedino što mi je ostalo , jeste da ga stalno i uporno ubeđujem da mora početi uzimati dodatke ishrani.
Kada sam se upoznala sa CaliVita proizvodima,

dala sam mu da pročita sastav proizvoda, da prouči dejstvo lekovitih biljaka i napokon pre dva meseca je pristao. Uzeo je Bee Power i MegaB . Šta da Vam kažem? Ako me sada neko pita "Kako si" , mogu samo da kažem : odlično!!
Ne slušam više ono strašno teško disanje i duboko kašljanje, nije više nervozan i napet, možemo lepo i mirno da razgovaramo, prosto se sve promenilo.
Od sveg srca mogu da preporučim sve proizvode a naročito ove koji su doneli ovakvo olakšanje.

Нема коментара: