недеља, 24. јун 2012.

Jednostavna zaštita od elektromagnetnog zračenja-elektrosmoga

U svakodnevnom životu smo okruženi aparatima, žicama, telefonima, mobilnim i td. koji zrače i proizvode takozvani elektrosmog.
Cali Vita International misli na svoje korisnike i pomoću nauke i informatičara izrađena je samolepljiva informatička folija, COMMUNIGUARD ,koja radi na principima biofizike. Ova folija pomaže u zaštiti naših tela od lošeg uticaja elektromagnetnog polja.
Communiguard je jako jednostavan za korišćenje. Kada se odvoji od podloge, treba samo paziti da se ne pokida ili zakine, te se nalepi na zadnji deo mobilnog telefona, ili na bateriju, na monitor računara,, ili na bilo koji aparat koji koristimo u kuhinji ili u kancelariji. Nije potrebno puniti ga ili bilo što drugo.

No pošto mobilni telefon najviše svi koristimo i zna se da 15 min. -jednokratnog telefoniranja već donosi veću ozračenost (pogledajte na slici)
Saveti za telefoniranje mobilnim: Ako je signal slab, treba izbegavati telefoniranje, jer je tada zračenje jače u cilju pronalaženja veze- signala
-u autu treba koristiti spikerfon ili slušalice kako bi se izbeglo veće zračenje.
Kako to radi Communiguard? Communiguard je informacijama tretirana folija bazirana na principima biofizike, koja može pospešiti zaštitu i harmonizaciju našeg tela od štetnih efekata magnetnog polja.
 Iskoristite ovu jednostavnu zaštitu! Više informacija na sajtu: http://zdravo.mycali.biz

Нема коментара: