четвртак, 3. мај 2012.

Bolesti zglobova

Na našim prostorima mnogi od nas pate od bolesti zglobova. Da li se radi o zglobovima ruku ili nogu, uglavnom veoma je raširena ova tegoba.
Verovatno ste primetili kod ljudi koji reaguju na vremenske promene kako su im članci na nogama otečeni ili zglobovi na šakama, kada se vreme naglo promeni sa hladnog na toplo. Tada nam otiču i ruke i noge. Ovi otoci su veoma često i bolni. Govorim iz lilčnoga iskustva, veoma reagujem na vremenske promene.
Imam školsku drugaricu koja toliko pati od bolnih kolena, koje čak i ne može savijati. Savetovala sam je da uzme CaliVitin JointProtex. Malo se premišljala, nije bila sigurna da će joj on pomoći, no na kraju je prihvatila i počela sa uzimanjem ovoga dodatka ishrani. Dve nedelje nakon redovnog korištenja ovoga dodatka počeli su strašni bolovi u kolenima, sreća pa je ona to povezala sa dobrom reakcijom svoga organizma. Izdržala je bolove, popila je kutiju od 90 kapsula, naručila je i drugu kutiju. Nakon nje je bila presretna što ponovo savija kolena i da nema tih strašnih bolova. Prestala je sa uzimanjem JointProtexa nakon dva meseca. I napravila je fatalnu grešku! Terapija nije do kraja završena! Kolena su opet otekla, bolovi su se vratili i nije ih ponovo mogla savijati.Išla je od lekara do lekara, zakazivala kod specijalista, čekala kod svakog po 30 dana da dođe na red . Međutim niti i jedan lekar joj nije pomogao. Hrskavice su joj potpuno istrošene, to je bio zaključak.
Pozvala me pre prvomajskih praznika i zamolila da joj ponovo naručim JointProtex jer kaže:"izgleda da samo on meni pomaže".
Danas je uzela kutiju , nadam se da neće odustati i da će uzimati dovoljno dugo da joj se hrskavica obnovi.
Ovi dodaci ishrani nisu čudo. Ako smo neku tegobu zapostavili i godinama sa njom živeli, ne možemo očekivati preko noći da one nestanu, pogotovo što su prirodni proizvodi kojima treba vremena da se ugrade u naš organizam i da ga probude, podsete kako je bilo kada smo bili zdravi. Tada naše ćelije nastupaju i popravljaju pogoršano stanje.
Zdravo, treba čuvat zdravlje i koliko god je moguće sprečiti nastanak tegoba ili ih odmah u početku otkloniti pomoću minerala i vitamina, dodataka ishrani, pošto ih u našoj hrani danas nema dovoljno!

Нема коментара: