четвртак, 15. децембар 2011.

Osećate umor, slabost, iscrpljenost?

Prikupite potrebnu energiju!
Ako osećate slabost, umor, iscrpljenost
i nemate dovoljno energije za obavljanje svakodnevnih poslova, to Vaš organizam pali alarm i signališe Vam da imate nedostatak nekih vitamina i minerala.
Savremena se ishrana uglavnom bazira na prerađenoj hrani siromašnoj hranljivim materijama, a nedostatak makar jednog vitamina ili minerala može oslabiti Vaše telesne funkcije i promeniti metaboličke procese.
Zbog toga je neophodno uzimati dodatke ishrani a u ovom slučaju govorim o vitaminima i mineralima. Jednostavno se moramo navići na dodatke isto kao kada kupujemo hleb, mleko, voće ili povrće, meso,sir itd.
treba da ih stavimo na spisak potrebnih namirnica koa hranu koja nam obezbeđuje potrebne nutrijente.
Ono na što trebamo obratiti pažnju kod nabavke dodataka ishrani jeste ko ih proizvodi, da li proizvod ima sertifikat kvaliteta, rok upotrebe. Pošto su pakovanja uglavnom od 90-100 kom. a uzima se jedna do tri tablete,jako je važno pogledati kada im ističe rok.
Izbegavajte šumeće tablete, one nisu zdrave, više imaju štetnih dodataka nego što sadrže naznačene vitamine.
Cali Vita ima celu paletu sertifikovanih vitamina i minerala i za decu i za odrasle. Potražite ih na sajtu http://www.zdravo.mycali.biz   tu ćete naći odmah i cenu dodataka ishrani , samo nađite tab "Proizvodi", kliknite na sliku proizvoda otvoriće Vam se opis i sadržaj kao i namena.
Čuvajte svoje zdravlje, nemojte se lečiti već delujte preventivno!

Нема коментара: