понедељак, 12. децембар 2011.

Budite zdravi svaki dan sa Omega-3

Napravite veliki korak za dobrobit svoga srca

Omega-3
Masne kiseline dobivene iz kvalitetnog ribljeg ulja i obogaćene vitaminom E delotvorno su sredstvo u prevenciji bolesti srca i krvnih sudova, važan je pokretač imunosistema, cirkulacije i snabdevenosti  ćelija kiseonikom. Unos omaga-3 masnih kiselina putem današnje ishrane iznosi samo 2-10% dnevnih potreba, pa je suplementacija nužna za optimalno zdravlje.
Za optimalnu funkciju živčanog sistema takođe je potrebna velika količina nezasićenih masnih kiselina, tako njihova primena može dovesti do poboljšanja u slučaju oboljenja živčanog sistema (multiplaskleroza, poremećaj pažnje i koncentracije kod dece, depresija.)
Omega -3 se uspešno primenjuje i kod hroničnih upala: kod reumatskih bolesti  nakon višemesečnog uzimanja znatno se smanjuje jutarnja ukočenost i bolovi u zglobovima. Mnogim obolelima od psorijaze, omega-3 je delotvorno sredstvo kojim se postižu pomaci u otklanjanju simptoma bolesti. Pored toga nezasićene masne kiseline štite kožu i čine je lepšom.
Dodaci ishrani a tako i Omega-3  ne deluju u kratkom vremenskom periodu. Zato se i zovu “dodaci ishrani” jer zapravo dopunjuju našu ishranu. Dodatke treba uvek uzimati min. 3 meseca. Nakon prvog meseca se obično pokažu poboljšanja, ali se ne preporučuje prekidati njihov unos. Iz iskustva mnogih korisnika možemo zaključiti da se dodaci mogu tromesečno promeniti za neke druge. Isto tako iskustva govore da se korisnici CaliVita proizvoda konstantno dobro osećaju, imaju dobar imunitet, što dokazuje da se CaliVita proizvodi trebaju uvrstiti u svakodnevnu ishranu.

Нема коментара: