петак, 29. септембар 2017.

Analiza žive kapi krvi

Kada čovek nešto zavoli, onda se teško može od toga odvojiti.

Neću reći da sam pokušala da se ratosiljam članstva u Cali vita Internationale, već da se teško snalazim u ovim nekim vremenima. Ne mogu reći da su ovo nešto teža vremena nego što smo ih imali tamo devedesetih, nego da nam ova neka vremena dugo, odnosno predugo traju. 

Dok nas naša Vlada svim silama želi uveriti kako je svugde u svetu loše, da je kriza i da je tu kod nas u našoj zemlji ipak "Najbolje", ja se nikako sa time ne mogu pomiriti. U drugim zemljama je možda isto kriza, ali su oni makar 30 godina ispred nas, pa ako im je sada malo teže, to po nekoj logici znači da im je još uvek mnogo, mnogo bolje nego nama.Da nije tako, ne bi naši mladi pametni sinovi i kćeri bežali čim završe studije. 
Ali da se vratim na Cali Vitu, ona je tu i mi je želimo predstaviti velikoj većini ljudi da se upoznaju sa proizvodima koji su fantastični, koji deluju preventivno ali i otklanjaju mnoge bolesti uz zdrav način ishrane i fizičke aktivnosti a sve to ide sa pozitivnim razmišljanjem.
 CaliVita je tu da nam pomogne besplatnim lekarskim savetima, ima proizvode za prevenciju raznih bolesti, za kvalitetniji život.
 Za sve informacije 063 82 90 974 

Нема коментара: