Pogledajte kompletan recept za ovu finu pitu. https://zasve-zene.blogspot.rs/
Sada je sezona za bundevu, iskoristite to. Bundeva je izuzetno zdravo povrće, spada u red tikve.
Sadrži vitamine, minerale i vlakna. Bundeva se može spremati na mnogo načina, slatka ili slana.
Kod nas u porodici se najčešće spremala u kolačima ili samo pečena, ali sam videla da se mogu napraviti veoma ukusni sosevi ili čorbe, kao i slani pečeni prilog raznim mesima.
Zato, uživajmo u ovom daru prirode.
Sada je sezona za bundevu, iskoristite to. Bundeva je izuzetno zdravo povrće, spada u red tikve.
Sadrži vitamine, minerale i vlakna. Bundeva se može spremati na mnogo načina, slatka ili slana.
Kod nas u porodici se najčešće spremala u kolačima ili samo pečena, ali sam videla da se mogu napraviti veoma ukusni sosevi ili čorbe, kao i slani pečeni prilog raznim mesima.
Zato, uživajmo u ovom daru prirode.
Нема коментара:
Постави коментар