уторак, 6. новембар 2012.

Sad će mesec dana kako sam posetila Homeopata

Kako ste već mogli pročitati u prethodnom postu, problem koji imam je u osipima po koži koji se pretvaraju na rukama u crvene pravilne krugove, po leđima je to drugačije, ali isto tako peče i svrbi. Sada mi se pojavljuje i po nogama.
Ostalo mi je jpš 4 dana da uzimam te malešne slatke kuglice. Podsećaju me na kuglične ležajeve.
nemam nameru da paničim jer sam ubeđena da je ovo reakcija organizma i da se ono čisti.
Juče sam počela da pijem i srebrnu vodu i da se sa njom umivam, pošto mi je i lice blago crveno po čelu i bradi.
Oči su mi isto veoma crvene, pa moram prokulin kapati da bi ličila na ljudsko biće.
Što se ishrane tiče, pošto sam dobila rezultate intolerancije na hranu, mlečne proizvode i mleko maksimalno moram izbegavati, meso takođe, suhomesnate proizvode-njih ne jedem već 2 godine. Čak ni svo voće i povrće ne bi trebala konzumirati. A da kada smo već kod konzumacije, sve vrste alkohola moram izbegavati, kao i gotove voćne sokove i sokove od povrća.
Nije baš bilo lako ovo prihvatiti, ali sam ja ipak uporni jarac, i krenula sam sa pripremanjem hrane od žitarica, svežeg povrća kojeg pripremam svaki dan. Srećom na netu ima mnoštvo recepata - veganskih . Prosto sam se iznenadila, kako mi prija ovakav način ishrane. Stomak je lagan a ja sam sita. Nedeljom obično prekršim pravila koja sam sebi postavila, ali preko nedelje se pridržavam, iako kuvam svaki dan svojim ukućanima, sebi spremam moju hranu.


Rano je išta da kažem kako ću ovakav način ishrane i dalje da održavam, ali ću pokušati da istrajem, jer sam već primetila po kosi da je sjajnija i ne opada tako jako. Koža lica je lepša , kao i sva ostala (gde nemam ove crvene fleke). Skinula sam 2 kg, što isto nije za zanemariti, znači, vredi istrajati i prihvatiti novi način ishrane.

Нема коментара: