субота, 14. новембар 2015.

Avioni, kamioni i milioni- pusta obećanja


I pored mnogo novih programa na internetu, u koje su se mnogi registrovali, i proveli mnogo sati klikajući, pa su čak i neki uplaćivali zbog velikih obećanja, fantastičnih zarada, još uvek nisu shvatili da ozbiljni programi nikada ne obećavaju kule i gradove, avione , kamione i milione.
A ipak, valjda je to u mozgovima svih nas negde usađeno, kada vidimo mladu curu kako maše sa svežnjevima novčanica, kada vidimo obećavajuće milione koje možemo zaraditi, ne radeći skoro ništa i ne ulažući ništa, nekako  poverujemo toj priči, registrujemo se i onda nakon nekog vremena shvatimo da smo upali u još jednu klopku zvanu navlakuša. Da su nam uzeli dragoceno vreme, možda čak i par stotina dolara, i da na kraju od sve sreće nama ostaje samo da zaključimo, kako smo prevareni, izigrani, kako je sve na netu jedna velika šarena laža i da tu nema "leba".

Zapravo, 90% ponuđenih poslova i jeste prevara!

Nemojte ovo nikada da zaboravite, nema kamiona, aviona i miliona preko noći, nema tog fantastičnog programa koji može obećati milione, par hiljada neke valute na dan! NEMA! 

NEMA!! Možete čak i da se ljutite što ovo tvrdim, ali znam zašto to tvdim!!
Mogu vas obasipati mejlovima, svaki dan, u tim mejlovima su opisani milioni njih koji su zaradili hiljade na dan! Nekada smo govorili: papir trpi sve. Sada ćemo to reći: naš monitor trpi sve, čak je i lakše, niko ni ne poznaje osobe koje šalju takve obećavajuće mejlove. Često ih ne možemo čak ni blokirati, a to je već sasvim siguran znak da nemaju dobru nameru.Ako ste radili kao najamni radnik, ili ste vlasnik neke firme, znate da se za platu mora mnogo raditi. Isto je to i ovde! Jedina je razlika, što možete u udobnosti svog toplog doma raditi onda kada to vama odgovara, da ćete biti sami sebi šef, i da će vaša zarada isključivo zavisiti samo od vas samih. Niko vam neće dati neke pare ako ih stvarno ne zaradite.
Internet posao je isto tako složen i može biti u početku težak ,dok ne savladamo sve veštine internet marketinga. A da bi savladali te veštine ,moramo svojski zapeti i učiti, koristiti iskustva onih koji su ovladali tajnom onlajn posla, čitati mnogo tekstova, knjiga, blogova, postova. Naravno, ne sve odjednom, jer ćemo tek onda biti izgubljeni.


Zato ako se stvarno želite baviti onlajn poslom, pripremite sebe, donesite odluku, tražite, istražujte, "kradite" znanje iskusnih, pratite uputstva koja su već negde napisana. Online posao, kao i offline( fizički posao izvan interneta) ima iste osobine , zahteve i pravila. Jedina je razlika što nemamo kancelariju, ili prodavnicu, ili neki butik, salon itd, nemamo fizički kontakt sa robom i uslugama, kao i sa ljudima.

Kao što sam već pisala u ranijem postu, radim za ozbiljnu kompaniju- SFI, nije lako, ali za ove tri godine nije bilo niti  jednom da se nije isplata ispoštovala sa njihove strane, i sve je transparentno, svakog momenta imam pregled svoje zarade.
Znam da ima mnogo negativnih tekstova koji se odnose na SFI. Te tekstove pišu osobe koje nisu uložile dovoljno truda da upoznaju kompaniju, nisu joj dali šansu, nisu bili spremni da uče, sebe radi, ne radi neke treće osobe. Te osobe su bukvalno shvatile BESPLATNU REGISTRACIJU! Bukvalno su shvatili da se tu mogu zaraditi milioni, to niko nije obećao. Mi u SFI ne pričamo o zaradi, iz prostog razloga, jer niko ne može garantovati da ću ja zaraditi kao što zarađuje moj sponzor, ili zaraditi kao moj Platinum Tim Lider, koji je bolji od mene, a ja sam njegov sponzor.

Ako sam vas "ohrabrila" , krenite sada, nemojte gubiti vreme, jer vam treba zaista dosta vremena da naučite još jedan "zanat". I ono što je u ovom "zanatu" lepo, ne može se nikada do kraja naučiti. Kada se savladaju osnove, dolazi nadogradnja koja je stalna, zato što se internet marketing stalno usavršava, dolaze nove generacije, donose nove ideje. Ako ste stalno prisutni u ovom poslu, upoznaćete mnogo ljudi iz celog sveta, i shvatiti da smo mi svi manje više slični, da se volimo družiti, da volimo podeliti znanje, spremni smo da pomognemo.
Naravno ,ne treba zaboraviti da i u ovom poslu možemo naleteti na negativce, ali vaš pozitivan stav može sve prepreke da prevaziđe.

Ako ste pažljivo čitali tekst, znate da je registracija BESPLATNAНема коментара: